1. Soğan (Özellikle kırmızı ve mor soğan)
Kuersetin açısından en zengin kaynaklardan biridir.
2. Elma
Kabuk kısmında yoğun olarak bulunur.
3. Üzüm
Kırmızı ve siyah üzümler özellikle zengindir.
4. Nar
Hem meyvesi hem de suyu kuersetin içerir.
5. Böğürtlen ve Yaban Mersini
Diğer koyu renkli orman meyveleri de iyi kaynaklardır.
6. Kiraz
Antioksidan kapasitesi yüksek olduğu gibi kuersetin de içerir.
7. Brokoli
Çiğ veya hafif pişmiş şekilde tüketildiğinde kuersetin alımını artırır.
8. Yeşil Çay ve Siyah Çay
Flavonoid içeriği yüksek olduğu için kuersetin de içerir.
9. Kırmızı Şarap
Üzüm kabuğundan gelen kuersetin nedeniyle kırmızı şarapta da bulunur.
10. Kapari
Kuersetin açısından en yoğun besinlerden biri olarak bilinir.